A la Residència Infantil Elisabets, es valora molt el compromís de les persones que comparteixen el seu temps lliure amb els nostres infants. Creiem fermament en la força del voluntariat, força que neix de la generositat i l’entrega gratuïta. Creiem que aquesta entrega repercuteix en els nostres infants però també en totes aquelles persones que decideixen compartir un temps privilegiat amb nosaltres.

Tenim la sort de comptar amb el taller setmanal que dinamitzen voluntàries/is de Caixa Bank consistent en la realització de manualitats amb els infants de la residència. Aquesta activitat s’espera amb emoció  i es gaudeix amb encara més entusiasme. És una estona on totes juntes creen, experimenten, passen una estona agradable i es relaxen. Aquesta tarda a la setmana serveix perquè surtin de la rutina setmanal i puguin donar ales a la imaginació. És hora de crear, compartir i gaudir com infants.

Per altra banda, tenim la sort de comptar amb el suport del programa Finestra Oberta de l’escola la Salle Bonanova. De dilluns a dijous, venen estudiants d’ESO i Batxillerat a compartir una tarda a la setmana amb els infants. Els voluntaris i voluntàries acompanyen a un infant assignat durant el curs escolar i els ajuden a l’estona d’estudi a organitzar-se i realitzar les tasques acadèmiques. Des de la Residència Infantil Elisabets valorem molt aquest voluntariat, ja que la formació acadèmica es considera una gran fortalesa que capacitarà als infants a créixer, conèixer, madurar i aprendre a organitzar-se perquè la seva formació acabi sent un ascensor social cap a l’èxit professional.

Des de fa molts anys, La Salle Bonanova també col·labora amb un voluntariat setmanal que acompanya als infants més petits una estona al parc. Aquesta estona es converteix en un espai lúdic a l’aire lliure on juguen, riuen, gaudeixen i on fomenten l’activitat física. Els voluntaris dirigeixen el joc i treballen habilitats com el companyerisme, paciència, joc en equip, resolució de conflictes.

Tota la tasca que es realitza amb els infants de la Residència Infantil Elisabets no seria possible sense els nostres braços llargs que són els voluntaris i les voluntàries. El seu suport és una gran tasca que creiem molt essencial i indispensable per a la missió de la Fundació. Un cop més, gràcies voluntaris i voluntàries per la vostra dedicació!